EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?A EventGo el que us oferim són solucions a través de l’esport. Som una agència de viatges especialitzada en esdeveniments esportius a nivell internacional (lligues europees de futbol, curses de motor, tennis…) i treballem per a empreses que necessiten serveis atractius i originals per tal d’establir una relació més enllà de la purament professional amb els seus clients, treballadors o associats. Els objectius poden ser diversos: fidelització de clients, cohesió d’equips de treball, realització d’objectius…

Un exemple. La setmana vinent és molt important. Arriben uns representants del vostre millor client des del Japó per negociar el proper contracte amb la seva empresa. Hi ha previstos un parell de dies de negociacions, però degut a la importància del contracte i aprofitant que han vingut des de tant lluny els hi oferiu passar uns dies a la vostra ciutat. A on els allotgeu? Quines activitats els hi podeu organitzar? Qui serà la persona encarregada d’organitzar-ho tot? En Josep d’administració…? La Júlia de recursos humans…? I per què no ho encarregueu a EventGo i us oblideu de maldecaps?

Des d’EventGo us podem organitzar qualsevol tipus de viatge o esdeveniment segons les vostres necessitats. Audi, L’Oréal Paris o Agènce Comback són algunes de les empreses que ja han treballat amb nosaltres.

logos incentius 4

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!

-->
Mar 2018
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

Posada en funcionament d’un nou portal de viatges a esdeveniments esportius


Un grup d’emprenadors, ha posat en marxa un portal de viatges especialitzat en viatges a esdeveniments esportius. La diferència d’aquest portal, es la alta especialització en viatges totalment preparats a esdeveniments esportius de tot el món. La idea es la contractació on line de tres tipus de viatge, un més econòmic, un de preu mig i un de luxe, amb tot tipus de comoditats i detalls.

Voleu anar a veure en directe aquell partit de futbol especial? Assistir a les 24 Hores de Le Mans o al Festival Internacional Aeri de Farnborough? D’acord, comenceu a preparar el viatge. Però… com s’hi arriba? On podeu comprar les entrades a un preu just? I els desplaçaments, com ho fareu perquè les combinacions lliguin per arribar a temps a l’estadi? EventGo neix perquè us pugueu oblidar d’aquests problemes i tingueu la tranquil·litat d’un viatge perfecte, amb tots els detalls previstos, perquè la vostra única preocupació sigui delectar-vos de l’esport en viu. Així de senzill.

EventGo us proposa una nova manera de gaudir dels millors esdeveniments esportius d’arreu del món sense que us hàgiu de preocupar de res. EventGo us acosta i us prepara per a la gran cita: entrades a l’esdeveniment, programa d’activitats, allotjament…Tot inclòs i garantit.

Molts dels paquets d’esdeveniments EventGo contemplen tres nivells per adaptar-se a tots els pressupostos:

Bronze, el millor preu amb l’entrada garantida

Silver, qualitat, bones entrades per a l’esdeveniment i allotjament i complements de nivell.

Gold, allotjament i gastronomia de luxe, immillorables entrades a l’esdeveniment i desplaçaments amb guia.

A més, a EventGo també ofereix la possibilitat de contractar viatges a mida i per a grups. Totes les opcions per fer el viatge esportiu dels vostres somnis.