EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?A EventGo el que us oferim són solucions a través de l’esport. Som una agència de viatges especialitzada en esdeveniments esportius a nivell internacional (lligues europees de futbol, curses de motor, tennis…) i treballem per a empreses que necessiten serveis atractius i originals per tal d’establir una relació més enllà de la purament professional amb els seus clients, treballadors o associats. Els objectius poden ser diversos: fidelització de clients, cohesió d’equips de treball, realització d’objectius…

Un exemple. La setmana vinent és molt important. Arriben uns representants del vostre millor client des del Japó per negociar el proper contracte amb la seva empresa. Hi ha previstos un parell de dies de negociacions, però degut a la importància del contracte i aprofitant que han vingut des de tant lluny els hi oferiu passar uns dies a la vostra ciutat. A on els allotgeu? Quines activitats els hi podeu organitzar? Qui serà la persona encarregada d’organitzar-ho tot? En Josep d’administració…? La Júlia de recursos humans…? I per què no ho encarregueu a EventGo i us oblideu de maldecaps?

Des d’EventGo us podem organitzar qualsevol tipus de viatge o esdeveniment segons les vostres necessitats. Audi, L’Oréal Paris o Agènce Comback són algunes de les empreses que ja han treballat amb nosaltres.

logos incentius 4

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!

-->
Mar 2018
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

8è Open de Maquetisme Aeronàutic de Barcelona (OMAB)


El 8è Open de Maquetisme Aeronàutic de Barcelona és un concurs–exposició de maquetes a escala de temàtica aeronàutica que es durà a terme entre el 14 i el 22 de gener de 2012 a la Sala d’Exposicions de la Biblioteca Jaume Fuster de la plaça Lesseps de Barcelona.

El 8è OMAB 2012 està organitzat per la Aeroteca, la llibreria especialitzada en aeronàutica amb seu al barri de Gràcia de Barcelona, i té en EventGo una de les empreses col·laboradores amb la tasca de proporcionar allotjament i aparcament propers a la seu de l’OMAB a preus especials per als participants a l’open i per als seus acompanyants.

Per a més informació de l’open, consulteu el link següent:  www.aeroteca.com