EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?A EventGo el que us oferim són solucions a través de l’esport. Som una agència de viatges especialitzada en esdeveniments esportius a nivell internacional (lligues europees de futbol, curses de motor, tennis…) i treballem per a empreses que necessiten serveis atractius i originals per tal d’establir una relació més enllà de la purament professional amb els seus clients, treballadors o associats. Els objectius poden ser diversos: fidelització de clients, cohesió d’equips de treball, realització d’objectius…

Un exemple. La setmana vinent és molt important. Arriben uns representants del vostre millor client des del Japó per negociar el proper contracte amb la seva empresa. Hi ha previstos un parell de dies de negociacions, però degut a la importància del contracte i aprofitant que han vingut des de tant lluny els hi oferiu passar uns dies a la vostra ciutat. A on els allotgeu? Quines activitats els hi podeu organitzar? Qui serà la persona encarregada d’organitzar-ho tot? En Josep d’administració…? La Júlia de recursos humans…? I per què no ho encarregueu a EventGo i us oblideu de maldecaps?

Des d’EventGo us podem organitzar qualsevol tipus de viatge o esdeveniment segons les vostres necessitats. Audi, L’Oréal Paris o Agènce Comback són algunes de les empreses que ja han treballat amb nosaltres.

logos incentius 4

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!

-->
Abril 2018
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      

El Ral·li Ciutat de Cervera 2012 des de dins!


EventGo et fa viure des de dins el Ral·li Ciutat de Cervera 2012!

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

 

Gràcies al suport d’ION i de Robisa, el seu distribuïdor a Espanya, des d’EventGo hem iniciat una sèrie de gravacions que anirem penjant al nostre canal de Youtube que us permetran viure en primera persona molts dels esports que us oferim des del nostre web.

 
 

 

 

 

 Les imatges han estat gravades amb la càmera ION Air Pro Wifi cedida per ION a través de Robisa. Les característiques de la càmera són:

  • Gravació d’alta definició (fins a 1080 p).
  • Lent gran angular (fins a 170º).
  • Molt lleugera: 130 grams de pes.
  • No necessita carcassa impermeable – Submergible fins a 10 metres.
  • Sense cables – possibilitat de gravar i compartir en temps real a través del wifi de la càmera.
  • 8 GB d’emmagatzemament gratuït al Núvol.
  • Llarga vida de la bateria.
  • Fotos de 5 megapíxels.

 Estigueu atents a les notícies del nostre web (www.eventgotravel.com), facebook (www.facebook.com/eventgo) o twitter (@event_go). Properament anunciarem algun tipus d’acció on podreu participar i guanyar una d’aquestes càmeres!

Esperem que gaudiu del vídeo!