EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?A EventGo el que us oferim són solucions a través de l’esport. Som una agència de viatges especialitzada en esdeveniments esportius a nivell internacional (lligues europees de futbol, curses de motor, tennis…) i treballem per a empreses que necessiten serveis atractius i originals per tal d’establir una relació més enllà de la purament professional amb els seus clients, treballadors o associats. Els objectius poden ser diversos: fidelització de clients, cohesió d’equips de treball, realització d’objectius…

Un exemple. La setmana vinent és molt important. Arriben uns representants del vostre millor client des del Japó per negociar el proper contracte amb la seva empresa. Hi ha previstos un parell de dies de negociacions, però degut a la importància del contracte i aprofitant que han vingut des de tant lluny els hi oferiu passar uns dies a la vostra ciutat. A on els allotgeu? Quines activitats els hi podeu organitzar? Qui serà la persona encarregada d’organitzar-ho tot? En Josep d’administració…? La Júlia de recursos humans…? I per què no ho encarregueu a EventGo i us oblideu de maldecaps?

Des d’EventGo us podem organitzar qualsevol tipus de viatge o esdeveniment segons les vostres necessitats. Audi, L’Oréal Paris o Agènce Comback són algunes de les empreses que ja han treballat amb nosaltres.

logos incentius 4

No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres!

-->
Mar 2018
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 

A bord d’un Lancia 037


Tal com vam prometre, durant l’últim Rally Costa Brava vam gravar alguns vídeos a bord del Lancia 037 de Xavier i Marc Piña. Aquest 037 en particular és un antic Lancia de l’escuderia oficial que va ser pilotat per  Markku Alén (pilot) i Ilkka Kivimäki (copilot) i que és mantingut pels seus actuals propietaris tan fidel a la seva condició original com resulta possible.

 

Finalment estem en condicions de mostrar-vos el resultat de les nostres gravacions. Lamentablement, la qualitat del vídeo no és tan elevada com en casos anteriors (bàsicament per la nostra falta de destresa a l’hora d’instal·lar correctament la càmera a l’interior de l’estreta cabina del 037) però el vídeo continua valent la pena de ser vist i escoltat! No cal dir que hem après molt de l’experiència i que, si tenim una altra oportunitat com aquesta, els resultats seran molt millors. De moment, però, gaudiu del vídeo.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.