EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?

Abril 2018
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
13 al 15 de Setembre, Chichester, Regne Unit

Goodwood Revival 2013

Si mai heu admirat les curses de fa 20 o 30 anys no cal que continueu llegint. Si no us agradaria haver vist les lluites entre els Ford, Ferrari i Porsche a les 24 Hores de Le Mans, això no és per a vosaltres. Si no enyoreu les curses on l’electrònica era pràcticament inexistent i eren els pilots qui maldaven per fer entrar el cotxe a cada revolt, esteu perdent el temps. És clar que, si aquest no és el cas, us podeu trobar davant d’una revelació. Si us agraden els clàssics i creieu que on han de ser aquests vehicles és a un circuit, competint per a aconseguir la victòria, encara hi ha esperança per a vosaltres, encara hi ha un lloc on podeu anar: el Goodwood Revival.

El Goodwood Revival, se celebra al circuit de Goodwood (West Sussex, Regne Unit), situat amb prou feines a 1 km de la fàbrica Rolls-Royce. Es tracta, sense cap mena de dubte, d’un dels esdeveniments de vehicles clàssics més importants del món, on els cotxes no només es poden veure, sinó que es poden veure competir. I no, no és una exageració. No parlem d’una concentració de vehicles, sinó d’una cursa (de fet, de diverses!) on es poden veure pilots de la talla de Tom Kristensen (8 cops vencedor a Le Mans), Andy Priaulx (3 cops vencedor del mundial de turismes) o Derek Bell (5 cops vencedor a Le Mans) competint amb vehicles que van des de simples turismes fins a Fòrmula 1 o vehicles de resistència que han fet història.

Veieu-ho per vosaltres mateixos en un vídeo d’una de les curses de l’edició del 2011 del Goodwood Revival. Es tracta de la Saint Mary’s Trophy race, on hi competeixen turismes dels 1950 i 1960. Els focus d’atenció són molts, però la lluita de Turner(en un Mini Cooper S) primer amb Kristensen (Lotus Cortina) i després amb Reid (Jaguar Mk 2), és especialment destacable.

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

 

Si voleu anar al Goodwood Revival 2013, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del formulari que trobareu a continuació. Gestionem qualsevol tipus de viatge, ja sigui per a individuals o per a grups, i l’adaptem amb tots els serveis que hi vulgueu incloure. Un cop rebem la vostra petició ens posarem en contacte amb vosaltres el més aviat possible.  

Fonts:

Fotos de Timitrius, Julian Berry i de George Nell a Flickr.

Vídeo pujat per AMFForumvideo 

  • Entra un valor entre 1 i 100