EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?

Abril 2018
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
14 al 16 de Juny, Montmeló, Espanya

GP Aperol de Catalunya – MotoGP

Totes les ofertes es poden personalitzar al gust del client (allotjament, serveis de transport, entrades...).

Fidel a la seva cita anual, el mundial de motociclisme (oficialment, FIM Road Racing World Championship Grand Prix) torna al Circuit de Catalunya en motiu del Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP.

El Circuit de Catalunya és una pista ràpida i tècnica. La seva varietat i complexitat, juntament amb una certa irregularitat del ferm (producte de la utilització del circuit per part de la F1), fan que sigui un circuit molt exigent tant per a les motos com per als pilots. El circuit té 4,727 km de longitud i té canvis de desnivell, revolts tancats en baixada, llargs revolts ràpids i una de les rectes més llargues del calendari de MotoGP (on en cursa s’assoleixen velocitats de fins a 330 km/h). Els punts d’avançament més coneguts són el primer revolt i el revolt de “la Caixa” a l’entrada del sector de l’estadi del circuit. Aquest últim revolt és probablement l’últim punt d’avançament “segur” del circuit abans de la recta principal, motiu pel qual moltes de les curses s’acaben decidint aquí. Es tracta, en definitiva, d’un circuit molt ràpid i amb una atmosfera càlida proporcionada pels milers d’aficionats que omplen les tribunes del circuit.

Des del punt de vista de l’espectador, és un gran circuit, amb unes bones instal·lacions i una meteorologia que acostuma a ser bona (porteu protector solar i barret!) i on la pluja només fa acte de presència en comptades ocasions. Històricament, a més,  aquest Gran Premi ha donat grans curses. En 125cc són especialment recordades les curses de 2003, amb victòria local de Pedrosa davant Luthi, i de 2007, amb Tomoyoshi Koyama com a vencedor. En 250cc destaca clarament la cursa de 2008 amb el duel entre Álvaro Bautista i el malaguanyat Marco Simoncelli. És, però, la categoria de 500cc/MotoGP la que captiva l’atenció de la major part d’aficionats i la que ha donat més curses per al record. Els aficionats locals recorden especialment la remuntada de Crivillé davant d’Okada el 1999, però també la victòria de Capirossi de 2003 (la primer de Ducati en MotoGP) o els duels entre Stoner i Rossi de 2007 (victòria d’Stoner) i entre Rossi i Lorenzo de 2009 (amb victòria final de Rossi després d’un avançament inversemblant en l’últim revolt del circuit).

Però el passat és el passat. Què passarà, enguany? Com acabarà MotoGP? Reconquerirà el seu títol Lorenzo? Haurà arribat finalment l’hora de Pedrosa? I Rossi?  Totes aquestes incògnites es resoldran en un dels campionats més disputats dels últims anys.

  No us ho podeu perdre! Veniu al Circuit de Catalunya! Veniu al Gran Premi Aperol de Catalunya de MotoGP amb EventGo!

plànol circuit cat

 Fonts: fotos propietat d’EventGo. Imatge de Valentino Rossi cedida pel Circuit de Catalunya (fotografia amb copyright de Miquel Rovira).

185 €per persona
Reservar

OFERTA BRONZE

Oferta en base a 2 persones. Inclou:

  • Habitació doble en hotel 2 estrelles a Mollet del Vallès (a 5km del Circuit de Catalunya) – 2 nits (entrada el 14/06/13 - sortida 16/06/13). Esmorzar inclòs.
  • Entrada "Pelouse" pel GP Aperol de Catalunya pels 3 dies (entrenaments + curses).

 

PREU AMB IVA INCLÒS. BITLLETS D’AVIÓ I TAXA HOTELERA (0,50€ PERSONA/NIT) NO INCLOSOS.

 
Totes les ofertes es poden personalitzar al gust del client (dates, serveis de transport, servei de guia...)
245 €per persona
Reservar

OFERTA SILVER

Oferta en base a 2 persones. Inclou:

  • Habitació doble en hotel 2 estrelles a Mollet del Vallès (a 5km del Circuit de Catalunya) – 2 nits (entrada el 14/06/13 - sortida 16/06/13). Esmorzar inclòs.
  • Entrada a les Tribunes "H", "C" o "F" pel GP Aperol de Catalunya pels 3 dies (entrenaments + curses).

 

PREU AMB IVA INCLÒS. BITLLETS D’AVIÓ I TAXA HOTELERA (0,50€ PERSONA/NIT) NO INCLOSOS.

 
Totes les ofertes es poden personalitzar al gust del client (dates, serveis de transport, servei de guia...)