EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?

Abril 2018
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
,

F1 – Gran Premio de España Santander

La Fórmula 1, la categoria superior de curses de monoplaces de la FIA i la disciplina més famosa i de més prestigi de curses automobilístiques torna al Circuit de Catalunya en motiu del Gran Premio de España Santander de Fórmula 1.

La cursa, amb el nom oficial de “Formula 1 Gran Premio de España Santander 2012”, serà la cinquena del campionat (d’un total de vint) i tot just permetrà començar a veure com es desenvoluparà aquesta nova temporada de Fórmula 1. I és que amb sis campions mundials competint-hi (Alonso, Button; Hamilton, Raikkonen, Schumacher i Vettel), qualsevol cosa és possible: Seran tots competitius i ferms aspirants al títol o dominarà la categoria amb mà de ferro Sebastian Vettel amb el seu nou Red Bull RB8? Seran McLaren i els seu duo de pilots l’única oposició viable al vigent campió o Alonso se’ls unirà en una lluita a quatre pel campionat? Tornarà finalment Schumacher a ser el que havia estat? I quin paper farà Raikonen després del seu fallit pas pels ral·lis? Siguin quines siguin les respostes a aquestes preguntes, el que és segur és que serà tot un espectacle veure com es resolen en un dels campionats de Fórmula 1 més prometedors de la història!

En relació al Circuit de Catalunya, possiblement es tracti del circuit més conegut dels que formen part del mundial de Fórmula 1. Si més no pels equips participants, ja que l’utilitzen per dur-hi a terme bona part dels seus entrenaments i assaigs en virtut de la complexitat i variabilitat del circuit (amb una barreja de revolts lents i ràpids, amb una recta molt llarga, amb un règim de vents canviant..). Tot i que el fet de servir com a circuit de proves pot fer que sigui una pista més previsible que altres, això també facilita que els equips participants estiguin al màxim de les seves possibilitats. En qualsevol cas, mai se sap què pot passar. Potser aquest any es viurà una cursa tan especial com un dels grans moments del circuit (i de la Fórmula 1), el duel entre Senna i Mansell del 1991, quan van recórrer tota la recta principal costat a costat, fins que Mansell va fer-se amb la segona plaça a la frenada del revolt Elf (i va continuar fins a acabar guanyant la cursa).  Un altre motiu per assistir a aquesta cursa és que Barcelona és a quatre passes del circuit, de manera que podeu completar un gran cap de setmana de Fórmula 1 amb la vasta oferta cultural i d’activitats de la ciutat.

 

 

 

No us perdeu la Fórmula 1 a Montmeló, veniu el proper més de maig al Gran Premio de España Santander de Fórmula 1 al Circuit of Catalunya amb EventGo!

 

 

 

 

 

 

Per a acabar, us deixem el diagrama del circuit amb la situació de les diverses tribunes i zones de públic:

Fonts: Imatges cedides pel Circuit de Catalunya (fotografies amb copyright de Miquel Rovira) amb l’excepció de les imatges de Vettel, Hamilton i Schumacher, propietat d’EventGo.