EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?

Abril 2018
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
, Emilia-Romagna, Itàlia

Terra del Motor (Ferrari, Lamborghini…)

Totes les ofertes es poden personalitzar al gust del client (allotjament, serveis de transport, servei de guia...).

Bologna i San Cesario sul Panaro. En què us fan pensar els noms d’aquestes dues poblacions italianes? Potser de moment només en pasta i pizza. I si hi afegim Sant’Agata Bolognese? Aquí n’hi ha alguns que de ben segur ja han aixecat les orelles. I si ho acabem de rematar amb aquest altre poble, Maranello? Ja ho veieu clar oi? Per aquells que encara no hi hagin caigut, estem parlant de Ducati (Bologna), Pagani (San Cesario sul Panaro), Lamborghini (Sant’Agata Bolognese ) i Ferrari (Maranello).

 

La regió italiana de l’Emilia-Romagna conté una de les concentracions més importants del món pel què fa a constructors de vehicles d’altes prestacions i de competició. No només hi podem trobar les marques abans esmentades. En un radi de no gaire més de 50 km de Mòdena hi trobarem empreses com Bimota, Moto Morini, Dallara o Maserati entre d’altres.

 

 Així doncs, des d’EventGo us proposem un viatge apassionant per aquesta preciosa regió d’Itàlia visitant les fàbriques i museus de quatre de les empreses italianes més importants i reconegudes dins el món del motor d’altes prestacions: Ferrari, Lamborghini, Pagani i Ducati. A més a més, aquells que ho desitgin, podran dinar al “Ristorante Il Cavallino”, famós per ser el restaurant on habitualment menjava Enzo Ferrari, el creador de la marca de Maranello, i fins i tot aquells que us hi atreviu, podreu conduir un Ferrari per les carreteres que envolten la fàbrica.

 

Si voleu viatjar a la Terra del Motor, ompliu el següent formulari amb les vostres dades i ens posarem en contacte amb vosaltres!

  • Entra un valor entre 1 i 100

 Fonts:

Fotos de ravas51, Tony Hisgett i Ben_in_london a Flickr.