EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?

Abril 2018
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      

Què és eventgo

Voleu anar a veure en directe aquell partit de futbol especial? Assistir a les 24 Hores de Le Mans o al Festival Internacional Aeri de Farnborough? D’acord, comenceu a preparar el viatge. Però… com s’hi arriba? On podeu comprar les entrades a un preu just? I els desplaçaments, com ho fareu perquè les combinacions lliguin per arribar a temps a l’estadi?

EventGo neix perquè us pugueu oblidar d’aquests problemes i tingueu la tranquil·litat d’un viatge perfecte, amb tots els detalls previstos, perquè la vostra única preocupació sigui delectar-vos de l’esport en viu. Així de senzill.EventGo us proposa una nova manera de gaudir dels millors esdeveniments esportius d’arreu del món sense que us hàgiu de preocupar de res. EventGo us acosta i us prepara per a la gran cita: entrades a l’esdeveniment, programa d’activitats, allotjament…Tot inclòs i garantit.

Molts dels paquets d’esdeveniments EventGo contemplen tres nivells per adaptar-se a tots els pressupostos:

Bronze, el millor preu amb l’entrada garantida

Silver, qualitat, bones entrades per a l’esdeveniment i allotjament i complements de nivell.

Gold, allotjament i gastronomia de luxe, immillorables entrades a l’esdeveniment i desplaçaments amb guia.

A més, a EventGo també ofereix la possibilitat de contractar viatges a mida i per a grups. Totes les opcions per fer el viatge esportiu dels vostres somnis.

Formula 1
MotoGP
Roland Garros
Goodwood Revival
Spirit of Montjuïc
Rally Legend
Spanish League