EVENT GO · FOLLOW SPORTS EVERYWHERE
ENG · ESP · CAT · FRA

QUÈ T'INTERESSA?

Abril 2018
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
,

Roland Garros

Un dels grans torneigs del tennis mundial. Un torneig on els representants del tennis espanyol, amb menció especial per a Rafael Nadal, hi brillen amb llum pròpia. Però en esport el passat no és garantia de res… Podrà el manacorí revalidar un cop més el seu títol o serà al final vençut per una puixant oposició amb Djokovic al capdavant? Qui guanyarà els individuals femenins, després de la sorprenent victòria de la xinesa Li Na l’any passat? Passi el que passi i sigui quin sigui el resultat, amb EventGo en podràs ser testimoni directe!

Roland Garros és el torneig de terra batuda més important del món i, juntament amb Wimbledon i amb els Opens d’Austràlia i dels Estats Units, forma part dels torneigs de Grand Slam. Els orígens del campionat es poden traçar fins al primer campionat nacional de tennis organitzat per la Federació Francesa de Tennis el 1891. Posteriorment, el 1925, el torneig es va obrir als jugadors estrangers i es va crear l’Open Francès actual.

El prestigi de Roland Garros ve avalat no només per la seva història, on hi ha inscrits noms com Borg, Evert, Wilander, Lendl o Graf, sinó també per la duresa i exigència física que comporta any rere any. Aquesta duresa es deriva en bona part del fet de jugar en terra batuda, una superfície lenta que fa que siguin comuns partits de força durada.

No us perdeu aquesta oportunitat per a assistir a Roland Garros amb EventGo!

Per a anar escalfant motors, deu dels millors punts vistos a Roland Garros l’any passat:

The video cannot be shown at the moment. Please try again later.

 

Fonts:

Fotos de Yann Caradec a Flickr

Vídeo pujat per fababoca a youtube